top of page

Straattheater

Straattheateract boeken?

U zoekt een leuke straattheateract? Zoekt u niet verder! 
 
Of het nou gaat om een festival, buurtfeest, event, straattheaterfestival, evenement, winkelcentrum of andere gelegenheid. Ik weet zeker dat ik met mijn straattheatervoorstellingen aan uw wensen kan voldoen.

Mijn straattheater voorstellingen zijn:

  • 100% Mobiel.
  • Interactief.
  • Humoristisch.
  • Meervoudig prijswinnend.
  • Gunstig geprijsd.
  • Geschikt voor alle leeftijden.
  • In het Nederlands én Engels te boeken.

 

 

 

 

Straattheateract van Goochelaar Tim Horsting Het Mobiele Zwembad 1
Straattheateract van Goochelaar Tim Horsting Het Mobiele Zwembad 2

Het Mobiele Zwembad.

Bepakt met een boombox, poolnoodles en zwembandjes reist de badmeester rond met een zwembad wat overal verschijnt en verdwijnt. Interactief, hilarisch en 100% mobiel. Maar pas op...... Er kan spettergevaar zijn!

Ballonvouwen.

Een hondje, papegaai, aap, vlinder of een konijn? Wat de wensen ook zijn, de ballonartiest maakt het voor u. Interactief, humoristisch, mobiel en voor elke gelegenheid. De ballonartiest is razend populair. Entertainment voor alle leeftijden mét aandenken. Ook goed te combineren bij goochelen voor kinderen. Indien gewenst kan ik ook een workshop ballonfiguren maken geven.
Balloon Dog_edited  Goochelaar Tim Horsting

Straatgoochelen.

Prijswinnend, interactief en voor alle leeftijden. Als straatgoochelaar kan ik het publiek vermaken, van 1 tot 100 toeschouwers. Of het nou gaat om een straattheaterfestival, festival, evenement of winkelcentrum, ik denk graag met u mee om uw event 100% tot een succes te maken. Naast kleinschalig goochelen kan ik ook zorgen voor een grote show, deze is eventueel uit te bereiden met een vuurspuwende finale!
Goochelaar Tim Horsting Straatgoochelen met een goocheltruc met balletje-balletje
Goochelaar Tim Horsting Straatgoochelaar in Dubai. Goocheltruc met touw en schaar

De Bajesklanten.

De bajesklanten zijn de perfecte typetjes voor elke gelegenheid. Zakkenrollen, ontsnappingsacts, trucs met geld en crimineel goeie anekdotes. Met hun boeventronies en vingervlugge jatten zijn de bajesklanten dé perfecte ongenode gasten voor uw event!
Goochelaar Tim Horsting straattheater én goochelact de Bajesklanten 1
Goochelaar Tim Horsting Bajesklanten straatgoochel act op de markt in Delftjpg

Straatheater op maat?

Voorstelling, idee of event op maat? Uiteraard is dit ook mogelijk, kijkt u hiervoor bij Op Maat of neemt u Contact met mij op. Zoekt u een andere act of typetje erbij? Ik heb een enorm netwerk van collega-artiesten waardoor ik u altijd kan helpen aan het juiste entertainment.
bottom of page