Vuurspuwer boeken voor uw event?

Een vuuract is dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid. Van feest, festival tuinfeest, borrel, bedrijfsfeest of event. Met een vuurspuwer bent u verzekerd van hét heetste entertainment. 

Vuurspuwer act:

Mijn vuurshow is meer dan alleen maar "een vlammetje blazen" Ik combineer het vuurspuwen met bijzondere acts, waarbij ik bijvoorbeeld de vlammen op mijn hand laat staan. Ook doe ik aan vuurvreten waarbij ik de vlammen "opeet" dit soms zelfs geblindoekt!  Door een combinatie van vuurvreten, vuurspuwen en technieken uit de goochelkunst kan ik mijn klanten verzekeren van uniek, spectaculair, interactief maar vooral veilig entertainment voor elke gelegenheid!

De vuurshow is geschikt:

  • Als show.

  • Als losstaande act.

  • Als afsluiter van een centrale act.

  • Als energizer.

  • Voor videoclips, social media (bv TikTok of Instagram)

  • Als opening of als "warm welkom"

  • Als onderdeel van een parade. 

  • In combinatie met tafelgoochelen.

         (Bijvoorbeeld voor een tuinfeest)

"Wat de gelegenheid ook is, de vuurspuwer staat voor u klaar"

Workshop vuurspuwen:

 

Een workshop vuurspuwen is één van de meest spectaculaire dingen om mee te maken. Ervaar de spanning, de warmte en natuurlijk de enorme kick als je zelf een metershoge vlam hebt geblazen.

 

Tijdens de workshop leer je onder andere de basistechnieken rondom het vernevelen van de brandbare vloeistof. Aan het eind gaan we samen met alle deelnemers één voor één, een vuurbal blazen. Uiteraard is hier én tijdens de workshop ten alle tijden ook veel aandacht voor de veiligheid van de deelnemers.

Workshop vuurspuwen boeken?

Een workshop vuurspuwen is ideaal als teambuilding, bedrijfsfeest of groepsuitje. Ook coach ik regelmatig collega-artiesten met het maken van een vuuract. U kunt bij mij een workshop vuurspuwen boeken tot maximaal tien personen. Indien u een workshop wilt voor een groter gezelschap kunt u contact opnemen met Thomas Meijwaard van het VuurGilde.

Nu een vuurspuwer boeken?

Vuurspuwer