top of page
Logo dood konijn podcast Goochelaar Tim Horsting

Dood konijn podcast

In de Dood Konijn Podcast interviewen goochelaars Tim Horsting en Janse Heijn hun magische vakbroeders over hun meest rampzalige optredens en ervaringen uit het vak. Over de momenten dat zij soms letterlijk én figuurlijk een dood konijn uit de hoed trokken. 

Een podcast voor én door goochelaars, (en iedereen die van de goochelkunst houd) gemaakt met liefde voor het goochelvak én heel veel humor. Een podcast over snurkende leeuwen, ondergekotste studentenvloeren, lege batterijen, gescheurde broeken en omgewaaide decors.

 

Dit is de Dood Konijn Podcast!

Aflevering 1: Sven Bosch

Biergoochelaar Dood konijn podcast Goochelaar Tim Horsting

Sven Bosch vertelt over zijn rampzalige optredens over op festivals, studentenverenigingen, Vlaamse bejaardentehuizen en hij sluit af met een wel heel bijzonder buffet.....

Sven Bosch is goochelaar, meubelmaker, en treed op in binnen en buitenland als "De Biergoochelaar" ook kun je hem kennen van zijn eigen goochelwinkel: The Premium Magic Store in Heeswijk-Dinther. 

 

Meer informatie over Sven en zijn winkel kun je vinden op zijn site: www.premiummagic.nl

Bonusaflevering: Elektra Podcast: Tim & Janse

elektra-podcast afbeelding Goochelaar Tim Horsting

De "Dood Konijn Podcast" is geïnspireerd op de "Elektra Podcast" van Wouter Monden, hierin interviewt hij comedians en cabaretiers over hun meest rampzalige optredens en ervaringen.

 

Begin 2023 waren wij bij Wouter te gast om een bonusaflevering op te nemen. Een klein deel hieruit is hieronder te beluisteren. De hele aflevering is ook te beluisteren als aflevering 2!

Meer informatie via www.elektrapodcast.nl 

Aflevering 2: Tim Horsting & Janse Heijn

Goochelaars Tim Horsting en Janse Heijn

Tim Horsting en Janse Heijn vertellen over optreden met Spider-Man, Turkse bruiloften, verpeste huwelijksaanzoeken, optreden voor restaurants, mislukte trucs en nog heel veel meer.

Tim Horsting en Janse Heijn zijn beiden full-time beroepsgoochelaars uit Wageningen, naast hun optredens maken zij ook deze podcast. In deze aflevering vertellen ze zelf over hun eigen rampzalige optredens.

Dit is de volledige versie van de bonusaflevering van de "Elektra Podcast" 

Aflevering 3: Hans Kazán

Hans Kazan podcast Goochelaar Tim Horsting

Hans Kazàn verteld over snurkende leeuwen, televisie maken, werken met André van Duin, opgesloten zitten in je eigen ontsnappingskist én de liefde voor het goochelvak.

Met een carriére van meer dan vijftig jaar als goochelaar, (televisie) presentator én spreker is Hans Kazàn is één van de bekendste en meest geliefde goochelaars van Nederland. 

Meer informatie over Hans vind je op www.hanskazan.nl

Aflevering 4: Henk Arnoldus

Henk Arnoldus goochelaar podcast Goochelaar Tim Horsting

Henk Arnoldus verteld over slechte ideeën van klanten, louche opdrachtgevers, agressief treinpersoneel én klapt hij uit de school over "Miss Nipple" Daarnaast verteld hij over het maken van typetjes, 

Henk Arnoldus is goochelaar, spreker, dagvoorzitter, theatermaker en hypnotiseur. Samen met collega-goochelaar Leo Smetsers vormt hij het duo ADH2. Met zijn typetje Roderick Waterpas won hij vele prijzen voor de goochelkunst

Meer informatie over Hans vind je op

www.goochel-theater.nl

Aflevering 5: Marc Luijben

Goochelaar Marc Luijben Dood Konijn Podcast Goochelaar Tim Horsting

Marc Luijben vertelt over beschimmelde vakantiewoningen, falend vervoer, een bizarre dubbele boeking én vertelt hij waarom je sommige toeschouwers geen scherp gekarteld mes moet geven.

Marc Luijben is een échte familiegoochelaar, met zijn shows treed hij regelmatig op voor vakantieparken, festivals en evenementen. Daarnaast wordt hij veel geboekt voor kinderfeestjes en met speciaal entertainment tijdens de feestdagen.

Meer informatie over Marc kun je vinden op zijn site: www.mm-magic.nl

Aflevering 6: Marc Woods

Mentalist Marc Woods podcast Goochelaar Tim Horsting

Marc Woods vertelt over rampzalige optredens op maat, het helpen van Sinterklaas, studentenverenigingen, het "weggeven" van een auto in Oostenrijk én waarom je een kwetsbaar horloge niet moet stelen.

Marc Woods is goochelaar en mindhacker. Daarnaast is hij webdesigner én grafisch ontwerper. Het logo van de Dood Konijn Podcast is dan ook van zijn hand.

 

Meer informatie over Marc kun je vinden op zijn site: www.marcwoods.nl

Goochelaar Joost afbeelding Dood Konijn podcast Goochelaar Tim Horsting

Goochelaar Joost vertelt hoe het is om op te treden in een kantine vol dronken mensen, hoe een klassieke goocheltruc bijna een dodelijke afloop kreeg én hoe het is om op te treden voor iemand die jou haat.

Joost van den Brink is een echte kindergoochelaar, hij is te zien op vakantieparken, familiefeesten, scholen en kinderfeestjes. Met een minimale hoeveelheid props en een gigantische hoeveelheid ervaring weet hij elk kinderhart te betoveren. 

Meer informatie over Joost kun je vinden op www.goochelaarjoost.nl

Aflevering 7: Goochelaar Joost

Aflevering 8: Jo de Rijck

Dood konijn Podcast goochelaar Tim Horsting Jo De Rijck

Jo de Rijck vertelt over problemen met de douane, last minute dieren trainen voor een grote internationale tv show, én wat te doen als de ster van de show ontsnapt?

 

Jo de Rijck is goochelaar, illusionist, cabaretier en dierentrainer. Met zijn sidekick kip Curry treed hij over de hele wereld op.

 

Hij was te zien in Belgium's got Talent, Mindmasters Live én hij vloog meermaals naar Las Vegas om op te treden bij Penn & Teller's: Fool Us. Recent was Kip Curry te zien in Mindf*ck met Victor Mids.

Meer informatie over Jo kun je vinden op www.joderijck.com

Aflevering 9: Magic Mike

Goochelaar Magic Mike, foto Dood Konijn Podcast aflevering 9 website goochelaar Tim Horsting

Mike vertelt over horloges stelen, verwarring met Aziaten, optreden in een TBS-Kliniek, de truc met de kaart aan het plafond, en wat als je tijdens het NK goochelen twee acts door elkaar haalt?

Michael "Magic Mike" Dekker is goochelaar en Brabander. Met zijn vlotte babbel en supersnelle vingers is geen enkel horloge veilig. 

In 2024 bracht hij zijn eerste goocheltruc uit via het merk Green Lemon: Cross Off.

Meer informatie over Michael vind je op: www.magicmike.nl

Elke 2e zaterdag van de maand een nieuwe aflevering!

Volgende aflevering over:

Steun Dood Konijn

Laat een kleine donatie achter:

Bedankt voor je donatie!

bottom of page