top of page
final.png

Dood konijn podcast

In de Dood Konijn Podcast interviewen goochelaars Tim Horsting en Janse Heijn hun magische vakbroeders over hun meest rampzalige optredens en ervaringen uit het vak. Over de momenten dat zij soms letterlijk én figuurlijk een dood konijn uit de hoed trokken. 

Een podcast voor én door goochelaars, (en iedereen die van de goochelkunst houd) gemaakt met liefde voor het goochelvak én heel veel humor. Een podcast over snurkende leeuwen, ondergekotste studentenvloeren, lege batterijen, gescheurde broeken en omgewaaide decors.

 

Dit is de Dood Konijn Podcast!

Aflevering 1: Sven Bosch

Biergoochelaar.jpeg

Sven Bosch vertelt over zijn rampzalige optredens over op festivals, studentenverenigingen, Vlaamse bejaardentehuizen en hij sluit af met een wel heel bijzonder buffet.....

Sven Bosch is goochelaar, meubelmaker, en treed op in binnen en buitenland als "De Biergoochelaar" ook kun je hem kennen van zijn eigen goochelwinkel: The Premium Magic Store in Heeswijk-Dinther. 

 

Meer informatie over Sven en zijn winkel kun je vinden op zijn site: www.premiummagic.nl

Bonusaflevering: Elektra Podcast: Tim & Janse

elektra-podcast.png

De "Dood Konijn Podcast" is geïnspireerd op de "Elektra Podcast" van Wouter Monden, hierin interviewt hij comedians en cabaretiers over hun meest rampzalige optredens en ervaringen.

 

Begin 2023 waren wij bij Wouter te gast om een bonusaflevering op te nemen. Een klein deel hieruit is hieronder te beluisteren. De hele aflevering is ook te beluisteren als aflevering 2!

Meer informatie via www.elektrapodcast.nl 

Aflevering 2: Tim Horsting & Janse Heijn

Goochelaars Tim Horsting en Janse Heijn.jpeg

Tim Horsting en Janse Heijn vertellen over optreden met Spider-Man, Turkse bruiloften, verpeste huwelijksaanzoeken, optreden voor restaurants, mislukte trucs en nog heel veel meer.

Tim Horsting en Janse Heijn zijn beiden full-time beroepsgoochelaars uit Wageningen, naast hun optredens maken zij ook deze podcast. In deze aflevering vertellen ze zelf over hun eigen rampzalige optredens.

Dit is de volledige versie van de bonusaflevering van de "Elektra Podcast" 

Aflevering 3: Hans Kazan

Hans.jpeg

Hans Kazàn verteld over snurkende leeuwen, televisie maken, werken met André van Duin, opgesloten zitten in je eigen ontsnappingskist én de liefde voor het goochelvak.

Met een carriére van meer dan vijftig jaar als goochelaar, (televisie) presentator én spreker is Hans Kazàn is één van de bekendste en meest geliefde goochelaars van Nederland. 

Meer informatie over Hans vind je op www.hanskazan.nl

bottom of page