top of page
Goochelaar Tim Horsting.jpg

Mentalisme is populairder dan ooit!

 

Dankzij Uri Geller, Derren Brown, Dynamo en natuurlijk Mindfuck van Victor Mids is mentale magie op dit moment een van de meest populaire vormen van het goochelen. 

Wat doet een mentalist?

Als mentalist kruip ik in de geest van de toeschouwer, laat ik voorwerpen en personen op onverklaarbare manieren bewegen, speel ik met hypnose, voer ik gevaarlijke acts en stunts uit, doe ik voorspellingen én lees ik de gedachten van de toeschouwers.

 

Ervaring als mentalist:

Als mentalist ben ik oa getraind door Uri Geller in het buigen van lepels. Ben ik gecoacht door de Italiaanse record brekende mentalist Walter Rolfo. Was ik te zien op nationale TV en ben ik door onder andere door Victor Mids (Bekend van Mindf*ck) beoordeeld tijdens het Nederlands kampioenschap voor de goochelkunst in 2019 en heb ik toen de 2e prijs mentale magie mee naar huis mogen nemen. Daarnaast heb ik met mijn mentale voorstellingen in binnen - en buitenland, vele toeschouwers mogen vermaken én vooral mogen verbazen.

"I simply loved his act! It was full of energy, suspense & drama. I totally recommend him!"

 

- Uri Geller

Mijn stijl is komisch, interactief, spannend én geschikt voor alle leeftijden. Ik probeer mijn toeschouwers niet voor de gek te houden maar ze actief onderdeel te maken van de voorstelling. 

Mentalist in de klas?

Voor scholen heb ik een unieke voorstelling waarbij educatie en interactie voorop staan. Hierbij leg ik uit welke technieken er gebruikt worden in de media en reclame. Daag ik de leerlingen uit om zelf aan de slag te gaan en laat ik hen ongelofelijke dingen ervaren. Een onmogelijke keuze wordt werkelijkheid, trotseer vlijmscherpe glasscherven, ervaar hypnose én zie een hoofd groeien enkel en alleen door de kracht van de geest.

Mentalist huren?

Als mentalist ben ik als rondlopend entertainment óf met een mentale show te boeken. Uiteraard is het ook mogelijk om bij mij een workshop te boeken.

Neemt u voor meer informatie of boekingen contact met mij op.

Mentalisme

bottom of page