top of page

Goochelaar huren in Rhenen

U zoekt een goochelaar in Rhenen? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Rhenen

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, kinderfeestje of andere gelegenheid in Rhenen? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid.

In Rhenen heb ik mogen optreden voor het Cultureel Café en tijdens straattheaterfestival Kleurrijk Rhenen. Ook heb ik in vele restaurants mogen goochelen voor verjaardagen, borrels en bruiloften. Bijvoorbeeld bij Moeke en Panorama restaurant de Blaauwe Kamer. Ook werk ik regelmatig voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Zo ontwierp ik illusies voor de parkshows van Dokter Dodo en de Knappe Koppen en Koning Winter, leverde ik goocheltrucs voor het parkentertainment én hielp ik mijn vrouw Winny met het ontwerpen van kostuums voor de parkshows en entertainment. Sinds 2022 ben ik ook te boeken als goochelaar voor particuliere én zakelijke evenementen in Ouwehands Dierenpark.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Rhenen.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar in Rhenen? Neemt u dan contact op.

bottom of page