top of page

Goochelaar huren in Loenen aan de Vecht

U zoekt een goochelaar in Loenen aan de Vecht? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Loenen aan de Vecht

Goochelaar huren voor een (Nieuwjaars)borrel, bruiloft, evenement, festival, restaurant, personeelsfeest, kinderfeestje of andere gelegenheid in Loenen aan de Vecht? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in Loenen aan de Vecht.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in Loenen aan de Vecht dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou een goochelaar wilt huren voor een kinderfeestje, bruiloft of borrel, personeelsfeest of andere gelegenheid. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Loenen aan de Vecht.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement in Loenen aan de Vecht? Neemt u dan contact op met Goochelaar Tim Horsting

bottom of page