top of page

Goochelaar huren in Kaatsheuvel

U zoekt een goochelaar in Kaatsheuvel? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Kaatsheuvel

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, restaurant, kinderfeestje of andere gelegenheid in Kaatsheuvel? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in Kaatsheuvel.

In Kaatsheuvel ligt de Efteling, hier was ik twee jaar als "Magische Ali" te zien bij de Fata Morgana tijdens het "Negen Pleinen Festijn". Ook heb ik hier mijn lieve vrouw Winny leren kennen. Momenteel bezoek ik nog regelmatig het park samen met mijn gezin.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in Kaatsheuvel dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel of andere gelegenheid. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Kaatsheuvel.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement in Kaatsheuvel? Neemt u dan contact op met Goochelaar Tim Horsting

bottom of page