top of page

Goochelaar huren in IJmuiden

U zoekt een goochelaar in IJmuiden? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in IJmuiden

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, restaurant, kinderfeestje of andere gelegenheid in IJmuiden? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in IJmuiden.

In IJmuiden organiseert Herkan Koster van "Het Zandhuis" bijna jaarlijks de "Boulevard of Magic" samen net de Nederlandse Magische Unie (NMU). Dit wordt ook wel gezien als het Nederlands Kampioenschap Straatgoochelen. In 2019 heb ik hier de derde prijs in de wacht mogen slepen met mijn vurige act.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in IJmuiden dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel of andere gelegenheid. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in IJmuiden.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement in IJmuiden? Neemt u dan contact op met Goochelaar Tim Horsting

bottom of page