top of page

Goochelaar huren in Ede

U zoekt een goochelaar in Ede? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Ede

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, kinderfeestje of andere gelegenheid in Ede? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid.

Geboren en getogen in Ede heb ik hier mijn eerste optredens gehad. Van de cultureel cafés en open podia in theater Cultura. Tijdens het PopUp festival in het centrum, de Heideweek en voor diverse evenementen en kleine festivals. In 2019 vond in de Reehorst in Ede het Nederlands kampioenschap der goochelkunst plaats, georganiseerd door de Nederlandse Magische Unie. Tijdens dit kampioenschap won ik twee maal de tweede prijs. Voor micromagie (close-up goochelen) en mentale magie.


Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Ede.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar in Ede? Neemt u dan contact op.

bottom of page