top of page

Goochelaar huren in Diepenheim

U zoekt een goochelaar in Diepenheim? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Diepenheim

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, restaurant, kinderfeestje of andere gelegenheid in Diepenheim? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in Diepenheim.

In Diepenheim is elk jaar de "Zomerpreview" van de Vereniging van Buitentheaterfestivals. Hier kunnen (straat)theatermakers hun voorstelling pitchen aan de directeuren van verschillende straattheaterfestivals door Nederland en België. Zelf heb ik hier meermaals mijn straattheatervoorstellingen met succes mogen pitchen.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in Diepenheim dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel of andere gelegenheid. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Diepenheim.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement in Diepenheim? Neemt u dan contact op met Goochelaar Tim Horsting

bottom of page