top of page

Goochelaar huren in Den Haag

U zoekt een goochelaar in Den Haag? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Den Haag

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, restaurant, kinderfeestje of andere gelegenheid in Den Haag? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in Den Haag.

In Den Haag heb ik onder andere mogen optreden voor enkele grote internationale bedrijven in verschillende hotels waaronder in het Leonardo Royal Hotel en The Hague Marriot Hotel. Goochelen en ballonvouwen voor de shoppers in winkelcentrum Palace Promenade en aan zee bij Habana Beachclub en de strandtent Colorado Charlie. Ook trad ik op als goochelaar bij de Harbour Club.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in Den Haag dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel of andere gelegenheid. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Den Haag.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement in Den Haag? Neemt u dan contact op met Goochelaar Tim Horsting

bottom of page