top of page

Goochelaar huren in Delft

U zoekt een goochelaar in Delft? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Delft

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, kinderfeestje of andere gelegenheid in Delft? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid.

In Delft trad ik onder andere op voor de Delft Fringe, de technische universiteit Delft, Delftsche Studenten Vereniging (DSV) St Jansbrug, in het Poptapark én meermaals tijdens straattheaterfestival Mooi Weer Spelen. Ook ben ik enkele jaren betrokken geweest als theatermaker bij het festival Delftse Maakweken. Hierbij regisseerde ik enkele malen de eindvoorstelling en werkte ik samen met onder andere Bram Stoeken van Jazzfestival Delft en Myrrhe Michorius, ook bekend als dé stadsclown van Delft. Ook heb ik kort in deze mooie stad mogen wonen toen ik een stage volgde in Scheveningen.
.
Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Delft.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar in Delft? Neemt u dan contact op.

bottom of page