top of page

Goochelaar huren in Capelle aan den IJssel

U zoekt een goochelaar in Capelle aan den IJssel? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Capelle aan den IJssel

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, restaurant, kinderfeestje of andere gelegenheid in Capelle aan den IJssel? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in Capelle aan den IJssel.

In Capelle aan den IJssel heb ik onder andere mogen optreden voor kinderfeestjes, zakelijke events en tuinfeesten. Leuk detail: sinds 2020 ben ik de huisgoochelaar van restaurant Het Zalmhuis aan de schaardijk in Capelle aan den IJssel. Naast het vermaken van de dinerende gasten heb ik hier mogen optreden voor jubilarissen, bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften, babyshowers en meer.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in Capelle aan den IJssel dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel of andere gelegenheid. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Capellen aan de IJssel.

Dus bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement in Capelle aan den IJssel? Neemt u dan contact op met Capelle aan den IJssel Tim Horsting

bottom of page