top of page

Goochelaar huren in Cadier en Keer

U zoekt een goochelaar in Cadier en Keer? Zoekt u niet verder!

Goochelaar huren in Cadier en Keer

Goochelaar huren voor een borrel, bruiloft, evenement, festival, restaurant, kinderfeestje of andere gelegenheid in Cadier en Keer? Zoekt u niet verder.

Goochelaar Tim Horsting is dé nr 1 in magisch entertainment. Meervoudig prijswinnend, scherp geprijsd en klantgericht. Dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid in Cadier en Keer.

Over Tim:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 is hij de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven. Met zijn unieke verschijning is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond. Als u goochelaar Tim Horsting boekt in Cadier en Keer dan weet u zeker: Dat zit wel snor!

Of het nou gaat om een kinderfeestje, bruiloft of borrel of andere gelegenheid. Goochelaar Tim Horsting is de nr 1 in magisch entertainment. Zowel particulier als zakelijk te boeken bij u in Cadier en Keer. Naast goochelaar is Tim Horsting ook als vuurspuwer te boeken! Klantgericht, scherp geprijsd en voor elke gelegenheid. Geen reiskosten! (Muv de Waddeneilanden)

Dus bent u op zoek naar een tafelgoochelaar, beursgoochelaar, kindergoochelaar, vuurspuwer óf straatgoochelaar voor uw evenement in Cadier en Keer? Neemt u dan contact op met Goochelaar Tim Horsting

bottom of page