top of page

Goochelaar nodig voor Roaring Twenties Party

Goochelaar nodig voor Roaring Twenties, Great Gatsby of Peaky Blinders Party?

Goochelaar nodig voor Roaring Twenties Party

Organiseert u binnenkort een themafeest in de stijl van de roaring twenties? Peaky Blinders of Great Gatsby en kan uw feest wel een tikkeltje magie gebruiken? Staat u mij toe om mijzelf voor te stellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is: Tim Horsting: meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Ik was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Ik goochelde voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en kinderfeestjes. Overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 ben ik de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Mijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Mijn trucs zijn niet bedoeld om de kinderen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Mijn persoonlijke stijl ademt dé jaren 20, van mijn kapsel (met échte krulsnor) tot mijn pakken die ik laat maken bij Urban Bozz (dé specialist in Peaky Blinders outfits). Doordat dit al mijn huisstijl is pas ik naadloos in uw themafeest. Deze stijl zet ik ook voort in mijn props, kostuumdetails (zoals mijn horloge) en mijn trucs. Hierdoor ben ik een "gentleman magician" met een randje rock'n roll.

Dus zoekt u een goochelaar voor uw roaring twenties, Great Gatsby of Peaky Blinders themafeest? Zoekt u dan niet verder!

Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page