top of page

Goochelaar nodig voor Nieuwjaarsborrel

Goochelaar inhuren voor een Nieuwjaarsborrel?

Goochelaar nodig voor Nieuwjaarsborrel

Organiseert u binnenkort een (zakelijke) nieuwjaarsborrel kan deze wel een tikkeltje magie gebruiken? Staat u mij toe om mijzelf voor te stellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is: Tim Horsting: meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Ik was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Ik goochelde voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en kinderfeestjes. Overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 ben ik de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Mijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Mijn trucs zijn niet bedoeld om de kinderen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Dus zoekt u een goochelaar voor de nieuwjaarsborrel van uw school, vriendengroep, organisatie of bedrijf? Zoekt u dan niet verder!

Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit (óók in het nieuwe jaar) wel Snor!

bottom of page