top of page

Goochelaar nodig voor Gender Reveal

Een magische gender reveal?

Goochelaar nodig voor Gender Reveal

Organiseert u binnenkort een gender revealparty en kan de onthulling wel een tikkeltje magie gebruiken? Dan kan een goochelaar uitkomst bieden! Staat u mij toe om mijzelf voor te stellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is: Tim Horsting: meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Ik was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Ik goochelde voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en kinderfeestjes. Overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 ben ik de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Mijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Mijn trucs zijn niet bedoeld om de kinderen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Voor een gender reveal speel ik meestal mijn speciale show. Deze duurt ongeveer 35 minuten en zit vol onvergetelijke momenten. Ik toon het groeiproces van de baby aan de hand van een bowlingbal, vertel het magische verhaal van de ouders én maak een uniek cadeau voor de babykamer. Aan het eind mogen alle aanwezigen hun wens in de hoed doen. Op spectaculaire wijze maak ik dan het geslacht van het kindje bekend.

De gender reveal show kan binnen, buiten, bij goed én bij slecht weer. Vooraf ga ik met u in gesprek voor uw wensen en ideeën. Samen zorgen we ervoor dat het een magische onthulling wordt.

Dus zoekt u een goochelaar voor een magische genderreveal? Zoekt u dan niet verder!
Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page