Goochelaar nodig voor een kinderfeestje

Een magisch kinderfeestje?

Goochelaar nodig voor een kinderfeestje

Organiseert u binnenkort een kinderfeestje en zoekt u een goochelaar? Sta mij toe om mij voor te stellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is: Tim Horsting: meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Ik was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Ik goochelde voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en kinderfeestjes. Overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 ben ik de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Mijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Mijn trucs zijn niet bedoeld om de kinderen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

In mijn kindershow gebruik ik een verzameling bijzondere illusies die de kinderen nog lang bij zal blijven, trucs met fruit, vuur, rook en een finale waarbij je mijn hoofd wel 10x zo groot ziet groeien. Die moet je gezien hebben om te geloven! Optioneel maak ik na afloop nog ballonfiguren voor alle kinderen (informeer hiervoor naar de mogelijkheden)

Dus zoekt u een goochelaar voor een kinderfeestje? Zoekt u dan niet verder!
Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!