top of page

Goochelaar nodig tijdens Sinterklaas

Een magische Sinterklaas?

Goochelaar nodig tijdens Sinterklaas

Organiseert u binnenkort een Sinterklaasfeest en zoekt u een goochelaar? Sta mij toe om mij voor te stellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is: Tim Horsting: meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Ik was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Ik goochelde voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en kinderfeestjes. Overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 ben ik de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Mijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Mijn trucs zijn niet bedoeld om de kinderen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Tim de Goochelaar pakt uit!

Als 7-jarig jongetje kreeg Tim een goocheldoos van Sinterklaas. 25 jaar later pakt hij deze opnieuw uit om met de kennis en ervaring van nu oude trucs in een nieuw jasje te steken. Een tikkeltje spannend, hilarisch, magisch én met een finale waarbij Tim's hoofd wel 4 keer zo groot wordt. Dat moet je gezien hebben!

Deze Sinterklaasvoorstelling kan gespeeld worden op scholen en bedrijven of gewoon bij u thuis.

Dus zoekt u een goochelaar voor een Sinterklaasvoorstelling? Zoekt u dan niet verder!
Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page