top of page

Goochelaar nodig tijdens Halloween

Halloween-party gepland? Boek een "enge illusionist"

Goochelaar nodig tijdens Halloween

Halloween is een van oorsprong Ierse feestdag. Meegebracht door Ierse immigranten is dit feest in de Verenigde Staten en Canada uitgegroeid tot één van de meest populaire feestdagen. Anno 2022 is dit feest ook overgewaaid naar Europa waar het steeds meer aan populariteit inwint. Halloween staat voor griezelige gezelligheid met vrienden én familie. En wat maakt een Halloweenfeest griezeliger dan een goochelaar met "Angstaanjagende Illusies"?

Maak dit jaar van uw Halloween een "Magische Halloween"

Griezelig grappige goocheltrucs, spannende acts én gevaarlijke stunts met glas, spijkers, scheermesjes en vuur? Goochelaar Tim Horsting is gespecialiseerd in de gevaarlijke acts uit de Amerikaanse Sideshow traditie en trad hiermee op voor de TV en Ripley's: Believe It Or Not! in Amsterdam én Londen.

Bijvoorbeeld over glas lopen (ook als workshop te boeken) een spijker laten verdwijnende neus, vuur en glas eten en een levensgevaarlijke Russische Roulette met nietpistolen (prijswinnende act Nederlands Kampioenschap Goochelen 2019). Sommige van deze spannende acts zijn trouwens géén trucs maar 100% echt.

Naast spannende stunts bevat de Halloween-act ook een hoop mentale magie waarbij Tim in de hoofden van de toeschouwers kruipt en ze de kracht van de geest laat bevelen. Een Halloween act a la Mindfuck. Denk hierbij aan gedachten lezen, demonstraties van neuro linguïstisch programmeren, hypnose én een hilarische act waarbij je het hoofd van Tim wel 10x zo groot ziet groeien. Enkel en alleen door de kracht van de geest!

De Halloween-act is te boeken als centrale act voor een groter publiek of privé als huiskamervoorstelling. Als straatact óf als rondlopende magie. Voor festivals, evenementen, feesten en partijen. Privé óf zakelijk. De Halloween-act is uit te bereiden met vlammende finale vol vuurvreten én vuurspuwen. (Mits de weersomstandigheden het toe laten)

Dus zoekt u een griezelig grappige goochelaar voor Halloween? Zoekt u dan niet verder!
Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page