top of page

Goochelaar nodig tijdens de Kerst

Een magische Kerstfeest?

Goochelaar nodig tijdens de Kerst

Organiseert u binnenkort een Kerstfeest en zoekt u een goochelaar? Sta mij toe om mij voor te stellen:

Wie ben ik?

Mijn naam is: Tim Horsting: meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Ik was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Ik goochelde voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en kinderfeestjes. Overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 ben ik de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Mijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Mijn trucs zijn niet bedoeld om de mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Of het nou gaat om een magische kerstshow voor scholen, bedrijven of gewoon bij u thuis? Magie aan tafel voor een kerstborrel of restaurant? Of misschien een magische kerstwens op maat? Tim de Goochelaar staat voor u klaar!

Dus zoekt u een goochelaar voor tijdens de kerst? Zoekt u dan niet verder!
Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page