top of page

Goochelaar huren voor uw bruiloft

Voeg een beetje magie toe aan uw bruiloft.

Goochelaar huren voor uw bruiloft

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u magisch entertainment voor uw bruiloft. Met een goochelaar op uw bruiloft weet u zeker dat het een magische dag wordt.

Wie ben ik?

Mijn naam is: Tim Horsting: meervoudig prijswinnend goochelaar en vuurspuwer uit Wageningen. Ik was te zien op festivals, theaters, musea, pretparken, beurzen en events door heel Europa. Op TV met Uri Geller en twee jaar als "Magische Ali" in de Efteling. Ik goochelde voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en kinderfeestjes. Overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Sinds 2020 ben ik de vaste tafelgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Mijn stijl is interactief, een tikkeltje rock'n roll en met heel veel humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, illusies, mentale magie en speciale effecten met rook en vuur. Mijn trucs zijn niet bedoeld om de toeschouwers voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Het meest geboekt ben ik als tafelgoochelaar, hierbij meng ik mij onder de gasten en laat ik hen kleine en grote wonderen beleven. Hierbij zorg ik dat de magie voor hun ogen, onder hun neus én zelfs in hun handen plaatsvind. Mijn specialiteit is entertainment, hierbij zet ik alles in om mijn toeschouwers een onvergetelijke ervaring mee te geven.

Een speciale en unieke act tijdens uw huwelijk?

Op aanvraag kan ik ook een speciale magische act verzorgen. Dit kan een act zijn op maat maar op aanvraag heb ik ook een zéér speciale act waarbij ik de trouwringen in de act verwerk. Deze act is interactief, speels én humoristisch en zal u én uw gasten zeker bijblijven. Neemt u hiervoor contact met mij op voor de mogelijkheden.

Dus gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een goochelaar voor uw bruiloft? Zoekt u dan niet verder!
Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page