top of page

Een magisch hacker en goochelaar boeken

Een magisch hacker inhuren?

Een magisch hacker en goochelaar boeken

Naast goochelaar ben ik ook in te huren als "magisch hacker". Hierbij gebruik ik zowel digitale als fysieke technieken om mensen én hun electronica te hacken. Zakkenrollen, vingervlugheid, digitale snufjes maar ook technieken uit de hypnose en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) komen aan bod.

Waar ik normaal als rondlopend goochelaar optreed met bijvoorbeeld kaarten doe ik dat hier met telefoons. Van mijzelf én de toeschouwers. Ik demonstreer een volledig digitaal gechipt kaartspel, doe ik onmogelijke voorspellingen, "hack" ik het brein, laat ik mensen letterlijk voelen hoe data van de ene telefoon naar de andere verplaatst. Ik lees gedachtes aan de hand van een telefoon én ik eindig met een finale waarbij ik alle wi-fi routers in het gebouw in één keer tegelijk hack.

Als magisch hacker loop ik tussen de gasten door en vermaak ik hen op unieke wijze. Door een combinatie van digitale en goocheltechnieken, mindhacks en een bijzonder digitaal verhaal breng ik hen een onvergetelijke ervaring op het gebied van magisch entertainment. Deels techdemo, deels goochelkunst maar 100% magisch entertainment. Uniek in Nederland!

Je mobiele telefoon is een onmisbaar onderdeel van jezelf. Dit leid ook tot de vraag wie er nou daadwerkelijk wordt gehackt. De toeschouwer of zijn toestel?

DISCLAIMER:

Alle "magische hacks" zijn zorgvuldig ontwikkeld en uitvoerig getest. Hierdoor zal de gehackte partij, toeschouwer, toestel of locatie voor, tijdens én na afloop van het optreden geen hinder ondervinden aan netwerken of apparaten. Ook zal ik vanuit ethisch oogpunt nooit gebruik maken van persoonlijke gegevens of data extraheren of achterlaten. Voor mij is het doel enkel om 100% entertainment aan de klant te bieden!

Over mij:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar uit Wageningen. Hij was te zien op festivals, theaters en evenementen door heel Nederland. Op TV met Uri Geller, overleefde diverse gevaarlijke recordpogingen, trad op in de Efteling en hij speelde meer dan 70 voorstellingen in Dubai. Sinds 2020 is hij de huisgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Zijn stijl is interactief, met een tikkeltje rock'n roll en een gezonde dosis humor. Een unieke combinatie van vingervlugheid, mentale magie en humor zorgen ervoor dat goochelaar Tim Horsting uniek is op het gebied van magisch entertainment. Met zijn markante uiterlijk is hij onmiskenbaar de entertainer van de avond.

Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page