top of page

Dagvoorzitter huren

Een magisch dagvoorzitter huren

Dagvoorzitter huren

Als dagvoorzitter ga ik graag van te voren met mijn klanten in gesprek om hun event zo magisch mogelijk te maken.

Met mijn jarenlange (podium)ervaring als presentator, goochelaar en artiest weet ik elk publiek mee te nemen op een magische reis. Als straatartiest en presentator van diverse underground poëziefestivals, open podia en variété avonden ben ik gewend om voor diverse en bijzondere groepen op te treden.

Ook weet ik als maker van de "Dood Konijn Podcast" waar de sterke én minder sterke punten zitten in iemands verhaal en weet ik daar naar nodig een zetje in de goede richting te geven.

Als dagvoorzitter breng ik een vleugje magie, een tikkeltje rock'n roll en heel veel humor aan uw event.

Naast dagvoorzitter ben ik ook te boeken als keynote speaker, hierin vertel ik over rampzalige optredens en ervaringen uit het goochelvak van mij en mijn collega's. Aan de hand van enkele spannende illusies vertel ik hoe deze mis gingen én hoe deze optredens motiveren om een betere artiest te zijn.

Over Mij:

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar, theatermaker en vuurspuwer. Hij was te zien op TV met Uri Geller én bij Holland's got Talent, trad op bij de Efteling en speelde meer dan 70 voorstellingen in Dubai. Momenteel is hij de huisgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: "Het Zalmhuis"

Zijn stijl is niet bedoeld om mensen voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Dus zoekt u een magisch dagvoorzitter voor uw volgende evenement? Zoekt u dan niet verder!
Met goochelaar Tim Horsting weet u zeker: Dat zit wel Snor!

bottom of page